















VİLLA MELEK 2 AÇIKLAMASI
Kalkan Üzümlü köyünde yer alan doğanın içerisinde 2 katlı ve korunaklı kiralık villalarımız arasındadır. Sessiz sakin bir ortamda sevdiklerinizle tatil yapmak istiyorsanız tam da size göre bir villa ile karşı karşıyasınız. Jakuzili kiralık villamız da 2 adet yatak odası bulunmakta olup 4, kişiye kadar konaklama fırsatı sunmaktadır. Havuzunun korunaklı olmasından dolayı muhafazakar ailelerimizin ve balayı çiftlerimizin tercih edebileceği villamızı çekirdek aileler de tercih edebilirler. Ayrıca kiralık villamızda kapalı ısıtmalı havuz bulunmaktadır. Keyifli ve huzurlu bir yazlık villada tatil için Villa Melek 2' yi tercih edebilirsiniz.
NOT 1: Kapalı Isıtmalı Havuz Bilgileri 3,5 m x 2,5 m' dir. Derinlik 0,90 m' dir.
NOT 2: Villamızın kapalı ısıtma havuzunun fiyatı 2021 yılında ek olarak günlük 80 TL karşılığında hizmete açılmaktadır. Misafirlerimizin gelmeden 2 gün önceden havuz ısıtmasını istediklerini bildirmeleri gerekmektedir.
NOT 3: Villamızda 21 Haziran 19 Eylül tarihleri arası 7 gece altındaki konaklamalarda ek olarak 300 TL olarak temizlik ücreti alınmaktadır. 
*Villamız doğa içerisinde yer aldığı için etrafında böcek, sinek, haşerat olabilir ve bu normal bir durumdur.
*Coğrafi yapısı bakımından dağlık bir alana sahip olan bölgemizde kalkan ve çevresindeki tüm villalarımız yamaç üzerine kuruludur. Bu nedenle villalarımıza giderken yokuş yukarı çıkılmaktadır.
*Tam korunaklı villalarımızda her zaman %95 görünmeme garantisi vermekteyiz. Geride kalan %5'lik kısım ise uç ve köşe noktalarının görünmeme durumundan dolayı sizlerin sakınma payıdır.
- HavalimanıDalaman Havalimanı130 km
- Şehir Merkezi9 km
- Toplu Taşıma11 km
- Plaj11 km
- Market9 km
- Restaurant1 km
VİLLA MELEK 2 OLANAKLARI
- Genel Araç Otoparkı
- Lüks Oturma Grubu
- Klima
- Televizyon
- Modern Amerikan Mutfak
- Ocak
- Ankastre Fırın
- Buzdolabı
- Elektrikli Su Isıtıcısı(Kettle)
- Bulaşık Makinesi
- Tencere & Tava Takımları
- Yemek Takımı
- Bardak & Fincan Seti
- Kaşık & Çatal Seti
- Kablosuz Wi-Fİ bağlantısı
- Doğa Manzaralı
- Bahçe Yemek Masası
- Barbekü(Mangal)
- Şezlong
- Saç Kurutma Makinesi
- Nevresim Takımı
- Havlular
- Elbise Dolabı
- Ütü & Ütü Masası
- Elektrikli Süpürge
- Çamaşır Makinesi
- Yiyecek ve İçecek
- Sabun ve Şampuan
- Çamaşır ve Bulaşık Deterjanı
- Tuvalet ve Havlu Peçeteleri



1 Klima
1 Banyo&Tuvalet
1 Jakuzi




1 Klima
1 Banyo&Tuvalet
- İptal Şartları:
- Villaya Giriş Saati :
16:00
- Villadan Çıkış Saati :
10:00
- Hasar Depozitosu :
500 TL
- Havuz ve Bahçe Bakımları :
Her sabah erken saatte görevliler tarafından yapılır.
- Seher Karakoç
Villa temsilcisinden ve villa sahibinden çok menmun kaldım teşekkürler villacentam
| 15 Ağustos 2019 Perşembe |