Antalya Kiralık Villa Bölgeleri

01.02.2018
Antalya Kiralık Villa Bölgeleri

Antalya her telden insana hitap edebilen bir yerdir. Gezmenin doyasıya tadını çıkarmak istiyorsanız sizi meşgul edecek olağanüstü güzellikte birçok cazibe merkezi bulabilirsiniz. Antalya'nın kent merkezi tarihi mekanlarla doludur. Şehir ise gezintiye çıkmak için Akdeniz'in güzide yerlerinden biridir.

Antalya'nın tamamı tarihi harabelerden ve antik kentlerden oluşmaz. Bu şehir Türkiye'nin en önemli beyaz kumlu plajlarına sahiptir. Plaj merakınız varsa Antalya'nın sayısız farklı tatil beldesine gidebilirsiniz. Her bir tatil beldesi kendine özgü güzelliklere sahiptir.

Tatil beldelerinde konaklamak için otelleri tercih etmek size göre değilse daha rahat bir ev yaşamı sunan kiralık villaları tercih edebilirsiniz. Çeşitli büyüklüklerde ve özelliklerde farklı kiralık villalar vardır. Tatilinizin tadını çıkarmak için kendinize en uygun villaları bulmalısınız.

Bunun için ilk olarak Antalya kiralık villa bölgelerini araştırmalısınız. Bu bölgeler hakkında bilgi edindikten sonra elinize gezi rehberini almalı ve tatil beldelerinde yapabileceklerinizi araştırmaya başlamalısınız. Böylece Antalya'da yapacağınız tatil için en doğru kararı vermiş olursunuz.

Kaş Kiralık Villa

Kaş, her odada asılabilecek bir manzara fotoğrafına dönüştürülebilecek enfes bir limana sahiptir. Kaş yat bağlama açısından en çok tercih edilen yerlerden biridir. Kaş'ın sahil şeridinde birçok gizli ve merak uyandırıcı koy ve adalar vardır.

Kasabanın kendisi turistlerin rahatlayabileceği ve doyasıya alışveriş yapabilecekleri yerlere sahiptir. Kaş'ta tatil yapacaksanız Kekova ve Kaleköy gezip görmeniz gereken en önemli yerlerdir. Kaş'ın tek tarihi kalıntıları bunlardan ibaret değildir. Çevresinde çok önemli antik kentler vardır.

Kaş plajlarıyla ünlü bir tatil beldesi değildir. Ancak Antalya'da çıkılacak bir tatilde yumuşak atmosferi ve macera dolu etkinlikleri ile tercih edilen bir yerdir. Özellikle dalgıçlar için burası bir cennet gibidir. Çok sayıda tekne turuna, kayak turuna veya yürüyüş turuna katılarak çevreyi gezebilirsiniz.

Tatil için Kaş'ı tercih edecekseniz Kaş kiralık villaları arasından en doğru seçimi yapmanız gerekir. Villa tercihi yaparken öncelikle tatile çıkacak kişi sayısını belirlemelisiniz. Daha sonra kiralanmaya müsait villaların özelliklerini incelemeli ve en doğru kararı vermeye çalışmalısınız.

Kalkan Kiralık Villa

Kalkan neredeyse mükemmel bir körfezi gözetleyen tepelere inşa edilmiş sakinliği ile dikkat çeken bir liman şehridir. Kalkan, küçük ama merkezi olan doğal plajıyla bilinen bir yerdir. Burada aynı zamanda Antalya'nın yöresel lezzetlerinin tadını çıkarabileceğiniz mükemmel restoranlar vardır.

İnsanları Kalkan'dan uzak tutan durum çevredeki tatil beldelerine göre biraz daha pahalı olmasıdır. Burası daha çok İngiliz turistler ve aileler tarafından tercih edilen tatil beldelerinden biridir. Bu dezavantaja rağmen tatilinizi Kalkan'da geçirmek istiyorsanız çevredeki tüm etkinliklerin tadını çıkarmaya hazırlanmalısınız.

Kalkan özellikle otantik bir tatil yapmak isteyenlerin uğrak noktasıdır. Çekici limanı her zaman gidip görebileceğiniz ve eşsiz denizin keyfini çıkarabileceğiniz bir yerdir. Bu eski balıkçı köyünün size sunduğu rahatlığı başka bir tatil beldesinde bulamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Tatil için Kalkan'ı tercih edecekseniz Kalkan kiralık villaları arasından en doğru seçimi yapmanız gerekir. Kaç kişi tatile çıkacağınızı belirledikten sonra kiralanmaya müsait villaların özelliklerini incelemeli ve kararınızı netleştirmek için önemli bir adım atmalısınız.

İslamlar Köyü Kiralık Villa

İslamlar Köyü aslında eski bir Rum köyüdür. Kalkan'ın kuzeyinde yer alan bu köy tamamen huzuru ve dinginliği arayan tatilcilerin tercih ettiği bir tatil beldesidir. Burada özellikle yemeklerinin tadına bakmak isteyeceğiniz çok güzel alabalık restoranları vardır.

Köy meydanında bölgedeki halkın tahılları una dönüştürmek için kullandığı ve hala kullanılabilir olan bir değirmen vardır. Bu değirmende öğütülen tahılların una dönüşme macerası tatiliniz boyunca görebileceğiniz en ilgi çekici şeylerden biri olacaktır.

Tatil için İslamlar Köyü'nü tercih edecekseniz İslamlar Köyü kiralık villaları arasından en doğru tercihi yapmaya çalışmalısınız. Birlikte tatile çıkacağınız insanları düşünerek kişi sayısı belirledikten sonra kiralanmaya müsait olan villaların özelliklerine göz atıp tatiliniz için konaklama noktasına karar vermelisiniz.

Üzümlü Köyü Kiralık Villa

Üzümlü Köyü doğallıktan, sessizlik ve sakinlikten hoşlanan tatilcilerin tercih ettiği önemli bir tatil beldesidir. Kaş'a bağlı olan bu köy çevredeki önemli plajlara erişim imkanı tanıdığı için popüler bir tatil merkezi haline gelmiştir.

Üzümlü Köyü bölgede Margaz adıyla bilinen bir yerdir. İsmi burada yetiştirilen Margaz üzümünden gelir. Bugün hala evlerin etrafında üzüm bağları vardır. Özellikle Margaz üzümünün tanıtımı için gerçekleştirilen turlara katılan insanlar, son derece doğal olan köy yaşamında kahvaltı ederken aynı zamanda kendine has lezzeti olan üzümlerle tanışırlar.

Tatil için Üzümlü Köyü'nü tercih edecekseniz Üzümlü Köyü kiralık villaları arasından doğru bir seçim yapmanız gerekir. Birlikte tatile çıkacağınız kişi sayısını belirledikten sonra villalara ait özellikleri incelemelisiniz. Daha sonra tatiliniz için en doğru konaklama seçeneğini seçmeye çalışmalısınız.

Patara Kiralık Villa

Patara, Kaş'ın güneyinde kalan, Türkiye'nin en uzun kesintisiz kumsalına sahip yeridir. Burada Likya Uygarlığı zamanından kalma sayısız antik kalıntı bulabilirsiniz. İç kısımda yer alan Gelemiş Köyü konaklama için tercih edebileceğiniz yerlerden biridir.

Burada özel güneşlenme seanslarının tadını çıkarırken aynı zamanda tarihi kalıntıları inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Patara, özellikle plaj tatili için tercih edebileceğiniz mükemmel bir yerdir. Buranın Likya Uygarlığı döneminde önemli bir şehir olduğu düşünülürse tarihle iç içe bir tatil yapmaya hazır olabilirsiniz.

Patara'ya ait antik kalıntıların içerisinde iyi korunmuş bir tiyatro, sütunlu cadde, hamam kompleksi ve çok sayıda mezar yer alır. Roma döneminden kalma üç kemerli kapı görülmesi gereken tarihi eserlerden biridir. Burada aynı zamanda Noel Baba olarak bilinen Aziz Nicholas'ın kilisesi vardır.

Tatil için Patara'yı tercih edecekseniz Patara kiralık villalarıarasından en uygun seçimi yapmaya çalışmalısınız. Kaç kişi tatile çıkacağınızı belirledikten sonra villaların özelliklerini inceleyebilir ve tatilde konaklama için en doğru karar verebilirsiniz.

Tatilinizi Antalya'da geçirecekseniz ve en uygun fiyatlarla villa kiralamak istiyorsanız güvenilir tatilin tek adresi Villacentam'ı tercih edebilirsiniz. Villacentam geniş villa koleksiyonu ile aradığınız villayı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Anasayfa
Telefon
Whatsapp
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gece Sayısı0 Gece
  • Konaklama Tutarı0 Gece
  • Kısa Konaklama Ücreti0₺
  • İndirim Tutarı0₺
  • Toplam Tutar0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Giriş Ödenecek0₺
  • Hasar Depozitosu