Patara Plajına Nasıl Gidilir? Ücreti Nedir?

22.05.2019
Patara Plajına Nasıl Gidilir? Ücreti Nedir?

Patara Plajına Nasıl Gidilir?

Patara plajı, Antalya ilimizin Kaş beldesinde bulunan plajdır. Ülkemizin en uzun plajı olan patara plajının toplam uzunluğu 18 kilometredir. Antalya tatil için seçeneklerin arasında görülmesi gereken ilk sırada olmalıdır. Bu bölge hem yaz tatili hem balayı için oldukça güzeldir.

İnce kumu ile beğeni kazanan patara plajına Antalya’nın Kaş bölgesine ulaşarak gidebilirsiniz. Bunun için hava yolunu tercih edebileceğiniz gibi karayolunu da tercih edebilirsiniz.

Kaş ilçesinde Gelemiş köyünde bulunan patara plajı şehir merkezine Antalya şehir merkezine 220 kilometre uzaklıktadır. Bu uzaklık kişilerin otomobili ile yaklaşık 3 saatte ulaşılabilen uzaklıktadır. Ankara ve İstanbul şehir merkezlerinden uzaklık oldukça fazla olsa da patara plajını görmeye değerdir. Derin mavisi su rengi ile sahilde bulunan ince kumu ve sahilin uzunluğu ile görenleri kendine hayran bırakan patara plajı için tatil planları yapabilirsiniz.

Özel araç ile gidildiğinde Antalya’da fethiye yolunu takip ederek Kalkan ilçesini geçtikten sonra patara plajının sapağını görmek mümkün. Patara plajı tam olarak kaş ve kalkan bölgesi arasında kalmaktadır.

Patara Plajına Giriş Ücreti

Antalya bölgesinde tatile gidenler için mutlaka uğranması ve görülmesi gereken bölgelerdendir. Antalya balayı için seçenekler arasında çiftlerin tercih ettiği ve çok memnun kaldığı plaja giriş ücretlidir.

Giriş ücretleri kişi başı alınır. Plaja giriş yapıldıktan sonra içerde şezlong ve şemsiye kiralama imkanı vardır. Ve bunlarad ücrete tabidir.

Ücret kişi başı 7,5 türk lirası olarak alınmaktadır. Doğal yaşamınn korunduğu patara plajında insanların 19:00’dan sonra caretta carettalar için plaja girmeleri yasaktır. Işık ve ses gibi rahatsız edici ajanlar sahilde bu saatten sonra kullanılmaz.

Giriş ücreti ödememek için müze kart sahibi olmanız yeterlidir. Bu karta sahip olmayanlar için kişi başı ücret alınıyor. Bu plaj sadece ülkemiz için değil, dünya içinde önemli bir coğrafi özelliklere sahip plajdır. Bu plaj Antalya’da bulunan hem en güzel plaj hem de en uygun giriş ücretine sahip plajdır.

Patara Plajında Denizin Tadını Çıkarın

Antalya bölgesinde tatile gelmişseniz patara plajı görmeniz gereken en üst sıralarda olan tatil bölgesi olmalıdır. Tatilciler Antalya’da kalmak için Antalya kiralık villaseçeneklerini çokça tercih etmektedir.

Tatilinizin bir gününü dünyaca ünlü ülkemizin Kaş ve Kalkan arasında kalan patara plajına ayırmalı ve tatilin tadını sahilin, denizin, kumun ve güneşin tadını patara plajında çıkarabilirsiniz.

İnce kumu ve plaj uzunluğu ile ziyaretçilerine oldukça keyifli bir tatil bekliyor. Caretta carettaların yaşam alanı olan bu plaj belli saatlerde insanlar, belli saatlerde caretta carettalar kullanmaktadır. Caretta carettaların yaşam alanını korumak için mutlaka plajda bulunan kurallara uymak gerekir. Bu kurallara uyulmadığı takdirde insanlara belli cezalar kesilmektedir.

Belli saatlerde bu plajda çok güzel ince kumla ve güneşle denizin tadını çıkarabilrisiniz. Aile boyu gönül rahatlığı ile güzel vakit geçirebileceğiniz bu plajda unutulmaz tatil anıları biriktirilebilir.

Anasayfa
Telefon
Whatsapp
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gece Sayısı0 Gece
  • Konaklama Tutarı0 Gece
  • Kısa Konaklama Ücreti0₺
  • İndirim Tutarı0₺
  • Toplam Tutar0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Giriş Ödenecek0₺
  • Hasar Depozitosu