En İyi Kaş Plajları

07.06.2019
En İyi Kaş Plajları

En İyi Kaş Plajları

Berrak ve turkuaz suları ile Antalya ilinin Kaş beldesi tatilcilere çok keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamaktadır. Kaş’da bulunan plajları görmek Kaş’ta gezilecek yerler listesine mutlaka alınmalıdır. En iyi kaş plajları öyle mini bir liste ile geçirilemeyecek kadar güzel plajlar bulunmaktadır. Kimi plajın koyda olması kiminin yalçın kayalıklarının arasında olması sahilin kumu ya da çakıl taşları ile her sahil farklı güzellikte tatilcileri etkilemektedir.

Patara Plajı

 

En iyi kaş plajlarının arasında ilk sıralarda yer alacak ve sayılacak olan Patara plajıdır. Kaş ile fethiye arasında bulunan patara antik kentinden adını alan bu plaj yaklaşık olarak 18 km uzunluğundadır. Oldukça ünlü olan bu plaj nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağlarına ev sahipliği yapmaktadır. Deniz kaplumbağaları yumurtalarını buraya bıraktığından plaj doğal yaşamı koruma vakfı tarafından korunmaktadır. Bu nedenle ziyaret saatleri kısıtlıdır. Sabah 08:00 ile akşam 20:00 arası plajı kullanabilirsiniz. Giriş ve sezlong kullanımı ücretlidir.

Kaputaş Plajı

 

Ülkemizde en değerli ve en güzel plajlardandır. Dağların arasında bulunan bu plaj kaş merkeze 7 kilometre uzaklıktadır. Plaj kayalıkların ortasında ve fazlaca merdiven inilerek ulaşılabilen plajdır. Belkide Türkiye’nin en ünlü plajlarının başında gelmektedir. El değmemiş doğal bir güzelliğe sahiptir. Her yıl binlerce turist ziyaret etmektedir. Bir kanyon ağzı plajıdır ve birinci dereceden sit alanıdır. Girişler ücretsizdir yalnız semşiye ve sezlonglardan ücret alınmaktadır

Akçagerme Plajı

 

Bu plaj özellikle çocuklu aileler için çok tercih edilir. Plajda çocuklar için aqua park mevcuttur. Küçük çakıl taşlarından oluşan sahili ve her zaman berrak ve temiz suya sahip olan bu plajı en önemli özelliği mavi bayraklı olmasıdır. Sığ bir denize sahip olduğundan çocuklı aileler için ideal bir plajdır. Girişi ücretsizdir

Büyük Çakıl

 

Kaş merkeze en yakın plaj olan büyük çakıl plajında en iyi kaş plajları arasında sayılmaktadır. Bu bölge için de gezi rotası oluşturulduğunda görülmesi gereken ve listeye alınması gereken plajlar arasındadır. Bu plajın en ilginç özelliği denizin içerisinde bulunan soğuk su kaynağıdır. Oldukça temiz ve şeffaf bir güzelliği vardır. Plaja giriş ücreti yoktur. Kaş merkezine yaklaşık 1.5 km uzaklıktadır.

Seyrek Plajı

 

Antalyanın en ünlü plajı olan kaputaş plajının yan komşusudur. Doğallığı koruyan en nadir plajlardan biridir. İçerisinde hiç bir tesis, wc vs bulunmamaktadır. Bu nedenle girişler ücretsizdir.

İnceboğaz Plajı

 

Bu plaj çakıl bir kumsala sahiptir ve zaman zaman rüzgarlı ve dalgalıdır. Rüzgara rağmen cocuklu ailelerin en çok tercih ettiği plajdır. Çünkü suyu oldukça sığdır. Giriş ücretsizdir

Antalya’da Balayı İçin Tercih Edilecek Bölgeler

Antalya ilimizde tatil için tercih edilecek oldukça fazla seçenekler vardır. Özellikle Antalya’ya ilk defa gelenler ya da balayı için gelenler unutulmaz Antalya tatil bölgelerini Antalya balayı seçenekleri ile bulacaktır.Antalya oldukça büyük bir ildir. Ve içerisinde çok fazla tatil bölgesi ve beldesi barındırmaktadır. Kalkan, Kaş, Alanya, Çıralı, Kemer ve Belek gibi beldeler tatil için en güzel bölgeler arasındadır.

Tatiliniz çok zun değilse bu beldeler arasında tek birini seçmeniz beldeyi ayrıntıları ile yaşamanız için oldukça önemlidir. Ancak balayınız ya da tatiliniz için zamanınız fazla ise ve bir kısıtlama yok ise bu durumda birden fazla tatil beldesi için tatil planı yapmak mantıklı olacaktır. Özellikle bahar mevsiminde tatilcilerin iklim için oldukça rahat uyum sağladığını söylemek mümkündür. Balayınız bahar mevsimine denk gelmişse özellikle Antalya’da koyları ile ünlü plajları ve tatil beldelerini gezmelisiniz.

Antalya’da Nerelerde Kalmalı

Antalya’da yapacağınız tatilde nerelerde konakladığınızda önemlidir. Konaklanan bölgelere göre gezilecek beldeler ve plajlar belirlenmelidir. Antalya’yı tercih eden tatilciler kiralık villalar seçeneklerini tercih ettiği gibi, otel ya da pansiyon seçeneklerini de tercih edebilirler.

Özellikle kiralık villalar da oldukça fazla seçenekler vardır. Site içerisinde ortak havuzlu villalar olabileceği gibi kendine ait havuzu olan villalarda tercih edilebilir.

Tercih edilen villa ya da pansiyon tarzı odalarda unutulmaz bir tatilin keyfini çıkarmak mümkündür.

Anasayfa
Telefon
Whatsapp
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gece Sayısı0 Gece
  • Konaklama Tutarı0 Gece
  • Kısa Konaklama Ücreti0₺
  • İndirim Tutarı0₺
  • Toplam Tutar0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Giriş Ödenecek0₺
  • Hasar Depozitosu