Villada Tatil Yapmanın Avantajları

26.06.2019
Villada Tatil Yapmanın Avantajları

Fazla eşyalarınız varsa ve ailece ya da grup halinde tatile gitmeyi düşünüyorsanız villa tercihi tam size göre olacaktır. Rahatlık arıyorsanız ve biraz da toplumdan uzaklaşmak, evinizde kendi yemeğinizi kendiniz pişirmek istiyorsanız ve kişisel bir alanınız olsun istiyorsanız bu seçim tam da size göre! Villada tatilin avantajlarından biri ekonomik olmasıdır, özellikle çocuklu ailelerin tercihleri bu şekildedir.

Villada Tatil Konforu

Siz de özgürce tatil yapmak ve sevdiklerinizle evinizde gibi hissetmek isteyen biriyseniz villada tatil yapmalısınız. Otellere gitmekten sıkıldıysanız, biraz kendi başınıza kafa dinlemek istiyorsanız villa hem ekonomik fiyatları hem de havuz gibi olanaklarıyla size rahatlık sağlamak için yetecektir. Bu sayede otellere bağlı kalmaktansa ailemizle istediğimiz zaman istediğimiz yerlere gidebiliriz.

Villa Seçimi ve Tatil

Daha birçok kişinin aylar öncesinden planlarını yaptığı tatiller, dinlenmek ve yeni yerler görmek için müthiş seçeneklerdir. Tatil için kısa süreli giden bireyler, otellerden memnun kalırken uzun süreli tatil düşünen aileler veya bireyler ise villa seçimine önem göstermektedirler.

Herkesin Tercihi: Antalya

Tatilcilerin tercih ettiği yerlerden biri olan Antalya, çok sevilen ve eğlenceli görünen bir yerdir. Antalya’nın farklı illerinde farklı tercihler de olmaktadır. Önceliği Kaş, Kalkan, Fethiye gibi alanlar almaktadır ve tatilciler de kendi planları çerçevesinde seçimler yapmaktadır. Kalkan kiralık villa özellikle tercihler arasında olmaktadır. Kalkan mahallesindeki antik kent ve plajlar turistleri her yıl çekmektedir.

Villa Seçimi ve Antalya

Kalkan mahallesinin tercih edildiği Antalya ilinin diğer bir bölgesi de Kaş olmakta. Kaş Antalya’ya ve Dalaman’a yakınlığıyla çok tercih edilir ve aynı zamanda Akdeniz’in mücevheri olarak da bilinir. Bir kez ziyaret eden insanların vazgeçemediği bu yer, herkesi büyülemekte ve turistler de planlarına Kaş kiralık villatercihlerini yazmaktadırlar. Kaş, masmavi güzelliğiyle ve özel sofralarıyla ve tarihi alanlarıyla herkesi büyüleyen bir yerdir.

Balayı için Antalya Villaları

Balayı için en önemli faktörün mevsim ve konum olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle sezonlara göre farklı ülkelerden farklı iklim şartları olduğundan tercihler de buna göre değişim gösteriyor. Yurtiçinde balayı yapmak için sezonlar da önem göstermektedir. Yurtdışına gitmek isteyen çiftler, zaman faktörüne dikkat etmeliler çünkü kısa bir balayı döneminiz olacaksa yurtiçi seyahatlerini tercih etmeniz tavsiye edilir. Balayı villası kiralamak isteyen çiftlerin de sezon öncesinden planlarını yapmaları tavsiye ediliyor. Önceliğiniz en kısa sürede villanın konumunu, faktörlerini inceleyip ayarlamak olmalıdır.

Antalya İlçeleri ve Villa Seçimi

19 ilçesi bulunan Antalya ili, yazları özellikle yurtdışından turist çeken bir yerdir. Gerek denizleri gerek ise eğlencesiyle meşhur bu yerde otel, villa gibi kalacak yerlerin seçimi ve ekonomik olması da önemlidir. Birçok ailenin oteller yerine villalara yöneldiği söylenmekte, nedeni ise hep aynı tarzdaki yemekler, otele bağlı kalınması, otellerdeki gürültü, otellerin aynılaşması deniliyor. Her ne kadar imkan sunulsa da insanlar buna bağlı kalmak yerine daha sakin ortamları seçip kendilerine uygun mevkileri belirlemeyi ve villa kiralamayı daha uygun görüyorlar.

Neden Antalya'da Balayı Villası

Herkesi masmavi denizi ve Akdeniz kültürüyle büyüleyen Antalya, tüm ülkelerden ve yurtiçinden çok miktarda birey ağırlıyor. Birçok insan Antalya’dan vazgeçemiyor ve yeni evli çiftlerin de balayı tercihleri arasında yer almasının sebebi hem birçok farklı yemek tarzları, eğlenceleri olması hem de kendilerine ait bulabilecek birçok otel veya villa olması. Her aileye ve her ekonomik duruma göre uygunluk gösteren Antalya, bu açıdan balayı için uygun. Antalya’nın 19 farklı ilçesi ve yapılacak bir sürü aktivitesiyle herkesi büyülüyor. Antalya’da balayı Türkiye için en ideal yerlerden biri oluyor. Dikkat edilmesi gereken nokta, balayı öncesinde rotanızı belirlemek ve sezon yaklaşmadan tatil için planları hazırlamak olacaktır.

Anasayfa
Telefon
Whatsapp
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gece Sayısı0 Gece
  • Konaklama Tutarı0 Gece
  • Kısa Konaklama Ücreti0₺
  • İndirim Tutarı0₺
  • Toplam Tutar0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Giriş Ödenecek0₺
  • Hasar Depozitosu